Slaap om miskien te droom.

slaap.sml

 

Die lirieke vir vandag se skets is deur Francois van Coke opgevoer in ‘n teater stuk wat ‘n hele paar jaar gelede by Aardklop gewys het.

Ek het dieselfde droom nou al seker vir so sewe jaar. Ek droom ek sit vas in ‘n publieke badkamer. Partykeer is dit moerse lanie badkamers, partykeer is dit meer soos ‘n ablusie blok, en ander kere voel dit so gevaarlik en vuil soos ‘n tronk toilet. Ek wandel altyd rond opsoek na die uitgang en raak verdwaal tussen gange stalletjies en wasbakke. Ek het nie ‘n abnormale vrees vir publieke badkamers nie, en ek tinkle voor ek gaan slaap. Fok alleen weet hoekom my brein ‘n portal na elke badkamer op aarde is… maar dit verduidelik darem baie van wat uit my mond uit kom…

Comments

  • Stix

    Ek fokken love jou blog!

    • ellaroo

      Ek fokken love JOU blog! We should like collaborate more hey… 😉 If only our schedules would allow it!

Leave a Comment